Bibelot en Popcentrale houden Dordrecht live

Dordrecht, 31-03-2020 Nu Bibelot en Popcentrale de deuren tot 1 juni moeten sluiten, brengen zij de muziek naar Dordtse huiskamers. Om de stad toch te kunnen vullen met muziek presenteren de organisaties #dordtblijftlive. Een verzamelplek voor alle online initiatieven die op dit moment worden ontwikkeld door muzikanten. #dordtblijftlive

Bibelot en Popcentrale dragen alle muzikale initiatieven een warm hart toe.
Muzikanten die online content maken of delen kunnen de hashtag #dordtblijftlive toevoegen aan hun bericht. De organisaties verzamelen deze initiatieven vervolgens in de gelijknamige Facebookgroep. “Ook in deze barre tijd willen we onze rol zo goed mogelijk blijven vervullen: het aanbieden van onvergetelijke live-ervaringen. Met deze campagne verzamelen we online live initiatieven en maken die eenvoudig toegankelijk voor ons publiek.”, aldus David van Wijngaarden, directeur van Bibelot.

Bibelot en Popcentrale houden Dordrecht live

Openbare groep vol live muziek en mooie herinneringen
In de Facebookgroep worden livestreams, muziekvideo’s, online muzieklessen en andere muzikale initiatieven gebundeld. Iedereen kan in deze groep zijn eigen initiatief of dat van anderen delen. Bibelot en Popcentrale volgen de hashtag #dordtblijftlive actief om zo alle berichten te verzamelen. Beide organisaties hebben alvast een voorsprong genomen en de groep gevuld met berichten. Zo vind je er een tal van livestreams van onder andere Suzan & Freek, Scotch en The Dirty Daddies. Ook duiken Bibelot en Popcentrale de archieven in voor liveregistraties, foto’s en aftermovies van evenementen uit het verleden.

Informatie
Meer informatie over dit project is te vinden op Energiehuis.nl/dordtblijftlive. Om lid te worden van de Facebookgroep dien je een Facebook-account te hebben. De groep is vervolgens te vinden onder de noemer ‘Dordt Blijft Live’.

 

Beoordeling Bibelot en Popcentrale houden Dordrecht live.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.