wanderlust persafbeelding5858915003703682143

Bibelot en Kunstmin lanceren expeditiefestival Wanderlust in Energiehuis

Dordrecht, 27 oktober 2020 Op Zaterdag 12 december – Energiehuis – 19.00 uur & 19.30 uur voert Wanderlust festivalgangers in kleine groepjes langs diverse zalen in het Energiehuis. Een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond!

Voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt, organiseren Bibelot en Kunstmin expeditiefestival Wanderlust. Liefhebbers van muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en rondreizend theaterfestival De Parade kunnen hun hart ophalen bij dit 1,5 meter festival met nieuwe geluiden, uitdagende concerten en performances. Vier artiesten nemen het publiek mee op avontuur, van mellow pianoklanken en poëzie tot zwoele beats en grootse muzikale arrangementen. De line-up blijft met opzet tot het laatste moment een groot raadsel.

Avontuurlijke routes op 1,5 meter afstand
Wanderlust voert elke festivalganger langs diverse zalen in het Energiehuis voor een theatraal en muzikaal avontuur. Uiteraard veilig en op 1,5 meter. Je kunt kiezen uit twee routes. Route 1 start om 19.00 uur, Route 2 om 19.30 uur. Per route is een beperkte capaciteit beschikbaar en is de groepsgrootte intiem (maximaal 30 personen). ‘In een klein groepje kom je langs meerdere prachtige ruimtes in het Energiehuis en ontdek je een gevarieerd programma. Elke artiest speelt 20 minuten, dus er is voor elk wat wils. Dit ‘expeditie programma’ hebben we tijdens de Popronde Pre-Party al uitgetest en dat is heel goed bevallen. Tijd dus, om te gaan ontdekken: zowel de nieuwe muziek als het imponerende industriële pand!’ aldus Bart Kuntz, programmeur bij Bibelot.

Sanna Vrij van muziek & performance collectief Club Gewalt is co-programmeur voor het Kunstmin aandeel in dit festival: ‘Voor mij heeft ‘Wanderlust’ te maken met nieuwsgierigheid. Dwalen, kennismaken met nieuwe dingen, verrassing, avontuur. ‘Wanderlust’ laat je horen hoe de wereld kan klinken en laat je horen hoe alles wat daarin klinkt waarde heeft voor iedereen, universeel, met een universele kracht. En ‘Wanderlust’ is ook kennismaken met hoe een nieuwe generatie jonge talenten klinkt.’

Ticketinformatie
Tickets kosten € 12,50 voor een los ticket en €25,00 voor een duoticket en zijn vanaf dit moment verkrijgbaar via www.energiehuis.nl/wanderlust.

 

Beoordeling Bibelot en Kunstmin lanceren expeditiefestival Wanderlust in Energiehuis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.