wp image3064604454305705732

Bibelot brengt live-ervaring naar huis met livestreams en bierpakketten

Dordrecht, 04-12-2020 Speciaal voor de feestdagen stelt Bibelot feestelijke bierpakketten samen. Er is keuze uit een Speciaalbierpakket en een alcoholvrij 0.0 bierpakket. Beide pakketten kunnen thuisbezorgd of afgehaald worden. Met de aanschaf van een bierpakket steun je het Dordtse Poppodium.

Alle bierpakketten kunnen tot 19 december besteld worden en bevatten een selectie van vier bieren uit het assortiment van Bibelot’s café Brandstof. De samenstelling is wisselend, zo zijn er biertjes als Mc Chouffe, Jopen Ongelovige Thomas, Leffe Blond 0.0, Hertog Jan 0.0, Tripel Karmeliet en Pauwel Kwak te vinden. Ook toegevoegd zijn een zak Hoeksche chips uit ’s Gravendeel en een tegoedkaart ter waarde van €10,00, vrij te besteden aan de bars in Brandstof en Bibelot. Deze tegoedkaart is te gebruiken zodra de bars weer geopend zijn.

Thuisbezorgd of afhalen
De bierpakketten kosten €25,00 per stuk, exclusief €2,50 verzendkosten. Er wordt bezorgd in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido Ambacht. Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om de pakketten op zaterdag 19 december tussen 13:00 en 16:00 uur af te halen in Brandstof. Alle bierpakketten dienen vooraf besteld te worden via www.bibelot.net/bierpakket.

Live-ervaring vanuit huis
De bierpakketten zijn een aanvulling op de live-ervaring die Bibelot sinds enkele weken biedt met gratis livestreams van veelbelovend talent. De aanschaf van een bierpakket helpt het Poppodium om evenementen in het Energiehuis te blijven programmeren. Een compleet overzicht van alle livestreams is te vinden op: www.bibelot.net/livestream

 

Beoordeling Bibelot brengt live-ervaring naar huis met livestreams en bierpakketten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.