Ben Krooswijk

Ben Krooswijk uit Zwijndrecht fietst 1500 km voor Stichting Hartekind

DINSDAG 28 JULI 2020- Ben Krooswijk uit Zwijndrecht is afgelopen vrijdag 17 juli op zijn wielrenfiets gestapt voor een fietstocht van maar liefst 1500 km van Zwijndrecht naar Basel en terug. Hij fiets deze route, gesteund door zijn vrouw en twee dochters, in 13 dagen. Dat doet hij om geld op te halen voor Stichting Hartekind, het enige goede doel in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek financiert voor kinderen met een hartafwijking.

In Nederland leven 25.000 kinderen met een hartafwijking en jaarlijks krijgen 1500 gezinnen in Nederland te horen dat hun kind een hartafwijking heeft. Anno 2020 wordt 30% van de hartafwijkingen nog steeds gemist op de echo of vlak na de geboorte en dat maakt onder andere dat hartafwijkingen doodsoorzaak nummer 1 zijn bij kinderen onder de 15 jaar! Dat moet en kan anders vindt Ben Krooswijk en daarom zamelt hij geld in.

Zijn sponsorbedrag staat momenteel op EUR 2.982,- en het bedrijf waar hij werkzaam is, Quinnoah Consulting B.V., doet daar EUR 1.500,- bij als hij het haalt. Op dit moment heeft hij 1350km achter de rug en moet hij nog 250km fietsen.

Morgenmiddag komt hij aan in Zwijndrecht. Via de deze link is het mogelijk om Ben te steunen met een donatie: https://www.pifworld.com/nl/fundraisers/prpPMgmfBxw/ben-krooswijk

Meer informatie over Stichting Hartekind: www.hartekind.nl

Beoordeling Ben Krooswijk uit Zwijndrecht fietst 1500 km voor Stichting Hartekind.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.