gezelligheid

Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds?

Ben jij ook zo gek op het spel 30 Seconds en ben je er ook nog eens supergoed in? Dan hebben wij leuk nieuws: er komt een 30 Seconds kampioenschap aan! Bij Veerplein Food & Fondue wordt het Zwijndrechts Kampioenschap 30 seconds gehouden! Hoe leuk is dat?

De hoofdstad van Irak… Het kledingstuk waarin je trouwt… De president van Frankrijk… En dat heel hard schreeuwend en onder hoge tijdsdruk. Het bordspel 30 Seconds doet het altijd goed op avondjes met vrienden. Wie het serieuzer wil aanpakken moet op donderdagavond 2 mei vanaf 20:00 Bij Veerplein Food & Fondue  in Zwijndrecht zijn. De tafels van de bar het strijdtoneel zijn van een heus kampioenschap

Het ‘Open Zwijndrechts Kampioenschap 30 Seconds’ wordt in Veerplein Food & Fondue  in Zwijndrecht gehouden. Potentiële deelnemers kunnen zich in teams, van twee tot vier personen, opgeven.

Uiteraard zal voor velen de titel en de eer het meeste waard zijn, maar er wordt ook om serieuze prijzen gespeeld, wat te denken van een weekendje weg voor het hele team!? Ben jij nou niet zo heel goed in 30 seconds, maar houd je wel van gezelligheid? Meld je team dan ook zeker aan, want het belooft een fantastische avond te worden bij Veerplein!

De inschrijving is inmiddels geopend en kan in teams tussen 2 en 4 personen (5 euro per persoon) Schrijf je op tijd in, in andere gemeentes zat het binnen no-time vol!

Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden of via de facebookpagina van Jeroen Citroen Events.

gezelligheid

Beoordeling Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.