Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Beleef de bieb vanuit huis met onze virtuele vestiging

Zwijndrecht: Bij de Bibliotheek AanZet stellen we de veiligheid en gezondheid van zowel onze bezoekers als medewerkers voorop.

Daarom volgen wij de richtlijnen van het RIVM en zijn al onze fysieke vestigingen tot en met 18 november gesloten. Maar in de tussentijd hoef je ons niet te missen! Dankzij onze virtuele vestiging hebben leden op elk moment van de dag toegang tot onze collectie. Zo kun je ook vanuit huis lekker blijven lezen, luisteren en leren.

Alles binnen handbereik
E-books, luisterboeken en de Kennisbank zijn beschikbaar via onze virtuele vestiging op de website van AanZet. De Kennisbank is een verzameling van online cursussen, digitale kranten, handige websites, voorleesfilmpjes en lees- en leerapps voor de jeugd. Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet. Ben je nog geen lid van AanZet? Dan is dit hét moment om lid te worden. We hebben zowel betaalde als gratis abonnementen. Lees er alles over op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

Online activiteiten
Daarnaast valt er ook vanachter je computer genoeg te beleven bij de bieb. Schuif op 25 november bijvoorbeeld online aan bij het webinar van biografisch onderzoeker Petra Teunnisen. Dit in het kader van de nationale leescampagne Nederland Leest. Hier ontdek je hoe jij aan de slag kunt met je eigen familieverhaal. Dit webinar is te volgen via het YouTube kanaal AanZet Live. Wil je nog meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan via hetzelfde YouTube kanaal de livestream ‘In gesprek met de Stad’. Hier gaan we op 26 november met diverse gasten in gesprek over diversiteit en familiegeschiedenissen.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van al onze digitale activiteiten op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten

Wij hopen iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Tot die tijd willen we iedereen veel gezondheid en lees- en leerplezier wensen.

Beoordeling Beleef de bieb vanuit huis met onze virtuele vestiging.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.