Basis-Computercursus voor beginners in Het Badhuis

Basis-Computercursus voor beginners in Het Badhuis

De afgelopen jaren hebben veel Zwijndrechtenaren hun computerangst overwonnen door het volgen van een computercursus. Op vrijdag 22 maart start er weer een nieuwe cursus. Voor deze basiscursus Windows 10 zijn nog plaatsen beschikbaar. Bij de computercursussen in Het Badhuis werkt u op uw eigen laptop. Als u twijfelt of uw computer geschikt is voor deze cursus, kom dan gerust bij het Badhuis langs zodat we uw computer kunnen bekijken. U bent ook welkom wanneer u toch al van plan was om een nieuwe laptop aan te schaffen; we adviseren u dan graag, zodat u niet meer uitgeeft dan voor uw situatie noodzakelijk is.

Tijdens de cursus ‘Durf te Klikken 1’ beginnen we bij de basis. Na uitleg over alle onderdelen van de computer, zullen het besturingssysteem, bureaublad, het werken met mappen en bestanden, het typen van brieven, mailen en het surfen op internet worden behandeld.

De cursus omvat 8 bijeenkomsten op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. We nodigen u vrijblijvend uit om op 22 maart de eerste bijeenkomst mee te maken. Na afloop van deze ochtend kunt u besluiten zich aan te melden voor de volledige cursus, die bij betaling ineens, € 60,- bedraagt. Dit bedrag is inclusief koffie & thee.
Uniek aan deze cursus is, dat u na het volgen er van, terug kunt blijven komen voor gratis ondersteuning. Ook kunt u na deze cursus meedoen aan het vervolg ‘Durf te Klikken 2’, die in september weer van start gaat.

Voor meer informatie: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl, bel tijdens openingstijden naar 078-7850503 of loop gewoon even langs bij Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2.

Feestavond in Het Badhuis
Op vrijdagmiddag 15 maart staat het Badhuis in het teken van NL-Doet. Met veel vrijwilligers gaan we de vloer opknappen. Ook zal er flinke opruiming worden gehouden. Wie het leuk vindt om mee te helpen, kan deze middag binnenlopen en de handen uit de mouwen steken! Daarna is het Badhuis ’s avonds open voor een geweldige feestavond voor alle bewoners. Iedereen is welkom op deze gezellige avond met heerlijke meezingers, Gouwe Ouwe, afgewisseld met Karaoke; kortom: voor ieder wat wils!

De toegang en hapjes zijn gratis, de drankjes voor eigen rekening en de deur gaat om 19.30 uur open. Van harte welkom in Het Badhuis aan de Prins Hendrikstraat 2 te Zwijndrecht.

Basis-Computercursus voor beginners in Het Badhuis
Basis-Computercursus voor beginners in Het Badhuis

Beoordeling Basis-Computercursus voor beginners in Het Badhuis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.