Baseball Bootcamp, HSV Zwijndrecht,

Baseball Bootcamp HSV Zwijndrecht

Na een proefperiode tijdens de zomer zijn we er klaar voor! Om iedereen kennis te laten maken met onze gezellige vereniging, een extra mogelijkheid voor onze leden om aan hun conditie te werken en om de bekendheid van onze vereniging te vergroten starten wij met Baseball Bootcamp.

Vanaf 19 september is iedereen (dus ook zeker niet-leden!!!) iedere dinsdagavond om 19:30u welkom aan de winkelhaak 1 in Zwijndrecht om aan conditie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te komen werken bij ons op de velden (en in de trainingshal bij slecht weer) van HSV Zwijndrecht..

Bootcamp op basis van oefeningen uit de honkbal en softbal. Geen enkele ervaring vereist. Affiniteit met honkbal of softbal ook niet. Enkel een goed humeur en zin om je in het zweet te werken. Laagdrempelig (ook wij zijn nog niet geheel in vorm) en voor alle leeftijden. Doe gezellig mee!

Alle materialen zijn aanwezig. Dus trek je sporttenue aan en neem een flesje water mee. 19 september is het eenmalig gratis toegang om te proberen. Daarna is het 3,50 per keer of 35 euro voor een strippenkaart van 12 keer.

Baseball Bootcamp, HSV Zwijndrecht,
Baseball Bootcamp, HSV Zwijndrecht,

Beoordeling Baseball Bootcamp HSV Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.