Agenda Badhuis Zwijndrecht

Badhuis: Bingo, computercursus en BadhuisYouth

Bingo! De vakantie is voorbij, dus vrijdagmiddag 6 september spelen we weer bingo in het Badhuis. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur om bingokaarten te kopen voor 50 cent per kaart. De ballen rollen zes rondes. Aanvang is om 13.30 uur. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Kom ook naar deze super gezellige bingo en speel mee. Aan het eind loten alle kaarten mee voor de goedgevulde boodschappentas.

Op dezelfde vrijdag start er een nieuwe activiteit voor tieners in het Badhuis, BadhuisYouth. BadhuisYouth is een gratis inloop voor jongeren vanaf groep 8. Het Badhuis staat voor de tieners open elke eerste en derde vrijdag van de maand van 16.00 tot 19.00 uur. De jongeren kunnen er gezellig chillen, biljarten, airhockey of darts spelen, gamen en er worden snacks verkocht. Loop gezellig eens binnen en neem je vrienden mee!

De computercursus ‘Durf-te-klikken-2’ gaat weer van start op vrijdagmorgen 13 september. Deze vervolgcursus start met het herhalen van de basis van Windows 10. Vervolgens wordt er onder begeleiding een fotoboekje gemaakt. Ook krijgt u een Office-pakket op uw computer geïnstalleerd waar we mee aan de slag gaan. U leert omgaan met een tekstverwerker en met een presentatieprogramma.
De cursus wordt gegeven op acht vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en de kosten zijn € 60,00 inclusief koffie/thee, certificaat en gratis levenslange ondersteuning.

Stuur een berichtje voor meer informatie of om u op te geven naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl

Vrijdag 6 september
Van 10.00 tot 12.00 uur koffie en sjoelcompetitie
Om 13.30 uur Bingo, kaarten te koop vanaf 13.00 uur voor € 0,50 per kaart
Van 16.00 tot 19.00 uur BadhuisYouth

Woensdag 11 september Kidsclub
Kinderen van 4 tot 14 jaar zijn welkom op de Kidsclub van 15.00 tot 16.30 uur. Kom gezellig spelen, knutselen en chillen.

Donderdag 12 september Alphacursus
Thema: ‘Is er meer?’ Wilt u meer weten over het christelijk geloof, kom dan naar het Badhuis en doe mee met de Alphacursus. Aanvang 20.00 uur.

Vrijdag 13 september computercursus ‘Durf-te-klikken-2’
De cursus wordt gegeven op acht vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en de kosten zijn € 60,00 inclusief koffie/thee, certificaat en gratis levenslange ondersteuning. Stuur een berichtje voor meer informatie of om u op te geven naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl.

‘IS ER MEER?’
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat gaan we doen bij de Alphacursus. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt, dat doen we met de bijbel als uitgangspunt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Denk daarbij aan thema’s als: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? De Bijbel lezen: waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk?

Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Op donderdag 12 september is de startavond in Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht. De startavond begint om 20.00 uur. Alle andere avonden beginnen om 19.00 uur met een maaltijd.

Beoordeling Badhuis: Bingo, computercursus en BadhuisYouth.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.