Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Baby Drive-In in Bibliotheek Zwijndrecht

Zwijndrecht: Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Babymassage
Op dinsdag 15 oktober gaan we het hebben over babymassage. Als je kleintje slecht slaapt of last heeft van krampjes kan een babymassage enorm helpen. Maar het is ook een fijne manier om tijd door te brengen met je kind en jullie band te versterken. Nieuwsgierig? Ontdek meer over babymassage tijdens de Baby Drive-in van 09.30 tot 10.15 uur. De toegang is gratis, maar meld je wel even aan via de website: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat: Baby Drive-in, babymassage
Wanneer: dinsdag 15 oktober, 09.30 – 10.15 uur
Waar: Bibliotheek Zwijndrecht Walburg
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Beoordeling Baby Drive-In in Bibliotheek Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.