Zwijndrecht.info

Alles over en uit Zwijndrecht

U zoektocht in Zwijndrecht start hier. Het laatste Nieuws, actualiteiten, Winkels in Zwijndrecht, Bedrijven in Zwijndrecht, Evenementen, Scholen, Sport, Verengingen , Foto’s en meer in en uit Zwijndrecht en honderden interessante links en meer in en uit Zwijndrecht U vind het op onze Link Startpagina van Zwijndrecht.info

Zwijndrechts Nieuws Melden
Heb je Zwijndrechts nieuws te melden. Dat kan gaan over iets wat in jouw buurt gebeurt of gebeurt is. Of nieuws van jouw eigen Club of vereniging, Sportberichten of Schoolnieuws, Een Persbericht, Een opening of heropening van een winkel of bedrijf in Zwijndrecht, een vermissing, een evenement, een vacature of zomaar een leuk verhaal enz.

Je nieuws of verhaal wordt nog sterker als er een mooie foto bijzit. Gebruik je mobiele telefoon, je digitale camera en maak een opname die treffend is voor het nieuws of verhaal dat je graag bij onze bezoekers onder de aandacht wil brengen. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Dus stuur al je verhalen, foto’s of filmpjes naar de redactie van Zwijndrecht.info! Via nieuws@zwijndrecht.info Wij plaatsen het graag voor je. Kortom: Welk nieuws je ook hebt uit of in Zwijndrecht e.o. Meld het.

Persberichten insturen
De redactie van Zwijndrecht.info ontvangt dagelijks persberichten uit Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en of De Drechtsteden, zowel direct als via derden. We selecteren de berichten en zetten ze online. op onze nieuws website. Persbericht insturen Zwijndrecht.info Uw club of vereniging nieuws insturen? Sportberichten insturen? Stuur dan een mailtje Nieuws@Zwijndrecht.info

Alles over en uit Zwijndrecht
Zwijndrecht ligt in de Zwijndrechtse Waard (een deel van het eiland IJsselmonde) en grenst aan de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht en aan de rivieren Noord en Oude Maas. Het bekende ‘Drierivierenpunt’, het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. De rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen.

Sinds 2003 maakt ook de voormalige gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Zwijndrecht werkt samen met enkele buurgemeenten in het regioverband Drechtsteden.

Het ontstaan van Zwijndrecht is nauw verbonden met de historie van de Zwijndrechtse Waard. De naam ‘Suindrecht’ voor het gebied van de Zwijndrechtse Waard komt voor het eerst voor in 1006, in een giftbrief waarmee Bisschop Ansfried goederen schenkt aan een klooster nabij Amersfoort. De schenking omvatte onder meer de kerk van Zwijndrecht. Bron Wikipedia

LET OP:  De redactie van Zwijndrecht.info behoudt zich ten alle tijden het recht voor om ingestuurde berichten te weigeren zonder opgaaf van reden. 

#Nieuws #winkels #Bedrijven #Restaurants #cafés #Sport #Links #verenigingen #clubs #evenementen #fotos #zwijndrecht #Heerjansdam #gemeentenieuws #advertorials #persberichten #webshops #lokaal #promotie #Adverteren

Beoordeling Alles over en uit Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.