Alice en Netty in het zonnetje gezet O&O Zwijndrecht

Tijdens de twee jaarlijks O&O-rommelmarkt werden de coördinatoren Alice de Jong en Netty Pijl in het zonnetje gezet. Voor hen was het voorbije zaterdag de laatste rommelmarkt als coördinatoren. Na een flink aantal jaren rommelmarkt organisatie vonden zij het nu tijd te worden om, ten aanzien van het organiserende deel, het stokje aan anderen over te dragen.

Alice en Netty in het zonnetje gezet O&O Zwijndrecht

De rommelmarkt bracht deze keer het fraaie bedrag van bijna € 750,00 op. Er was dit keer een ongekende hoeveelheid spullen ingezameld door de leden van de vereniging.

De kantine en de entree puilde werkelijk uit. De vrijdag voorafgaand aan de rommelmarkt was met ruim twintig medewerkers uit alle macht gewerkt om van de kantine en de entreehal een heuse winkel te maken.

Voor Alice en Netty was de fraaie opbrengst een cadeau. Namens de vereniging bedankte het bestuur met trots de jarenlange inzet van deze beide dames.

Uiteraard konden zij dat alleen doen dankzij de grote groep vrijwilligers die evenals zij al vele jaren hun hulp verlenen aan de twee rommelmarkten die de vereniging ieder jaar organiseert.

Beoordeling Alice en Netty in het zonnetje gezet O&O Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.