Het Badhuis, Zwijndrecht

Agenda Badhuis Zwijndrecht

De buurtmaaltijden in het Badhuis voorzien echt in een behoefte. Inmiddels zijn er drie buurtmaaltijden in de maand. De eerste dinsdag en derde donderdag van de maand kent een vaste kern van bezoekers. Ook wordt voor deze maaltijd door twee vaste teams gekookt. In de maand februari is zelfs gestart met een derde buurtmaaltijd.

21 maart buurtmaaltijd in het Badhuis
Buurtmaaltijd op de derde donderdag van de maand. Welkom in het Badhuis de deur gaat open om 17.30 uur en de maaltijd start om 18.00 uur. Kosten € 3,50 per persoon. Graag even opgeven als u mee wilt eten, uiterlijk dinsdag 19 maart. Opgeven kan via tel. 078 7850503 of e-mail: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl.

22 maart koffie inloop en sjoelen in het Badhuis
Tijdens de koffie inloop op vrijdag 22 maart kunt u meedoen aan de sjoelcompetitie. Gezellig ontspannen de schijven laten schuiven. Ook alleen kijken of een praatje maken is leuk. Welkom van 10.00-12.00 uur.

22 maart nieuwe computercursus in het Badhuis
‘Durf te klikken 1’ start op vrijdagmorgen 22 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Kom op 22 maart de eerste bijeenkomst meemaken. Na afloop van deze ochtend kunt u besluiten zich aan te melden voor de volledige cursus, die bij betaling ineens, € 60,- bedraagt. Dit bedrag is inclusief koffie & thee.

28 maart GRATIS buurtmaaltijd in het Badhuis
Nieuwe buurtmaaltijd die gratis wordt aangeboden aan een ieder die zich in een moeilijke financiële situatie bevindt. Maar ook als u het wel kunt betalen, bent u welkom. Uw bijdrage mag u deponeren in de giftenpot. Welkom in het Badhuis op donderdag 28 maart. De deur gaat open om 17.30 uur en de maaltijd start om 18.00 uur. Graag even opgeven als u mee wilt eten, uiterlijk dinsdag 26 maart. Opgeven kan via tel. 078 7850503 of e-mail: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl.

Beoordeling Agenda Badhuis Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.