4 oktober Dierendag. Heb jij een huisdier?

4 oktober Dierendag. Heb jij een huisdier? Zo ja, hoeveel en hoe heten ze! Vertel wat eens wat over jouw huisdier(en) liefst met een mooie foto. Want jouw huisdier maakt vast ook een groot deel uit van je leven. Deel de waardevolle momenten van jou en je huisdier hier eens in een leuke reactie met foto..

4 oktober is het Dierendag. Heb jij een huisdier?
Heb jij een huisdier?

Een huisdier kan heel veel voor je kan betekenen. Een huisdier kan een vriend zijn, kan gezelschap en warmte geven of een kameraad zijn om mee te sporten. Herken jij dat!

Een huisdier kan dus heel waardevol zijn voor mensen en kunnen ook veel waardevolle momenten opleveren. Herken jij dat Huisdieren vragen tijd en aandacht. Vaak is dat leuk, maar je zal soms ook dingen opzij moeten zetten heb jij dat er voor over..

Immers dieren nemen in onze samenleving een steeds belangrijkere positie in. Ze horen helemaal bij het gezin. En onze huisdieren hebben een goede verzorging nodig.

Dierenspeciaalzaak in Zwijndrecht Aquarium speciaalzaak Aquafizz, Dierenspeciaalzaak Faunaland Atlantis, Dierenspeciaalzaak José in Winkelcentrum Walburg of W.L. Plaizier Diervoeders op de lindeweg in Heerjansdam

Beoordeling 4 oktober Dierendag. Heb jij een huisdier?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.