Boodschappen

1 jarig Jubileum! – Budget Food Zwijndrecht

Zaterdag 23 juni 2018 viert de Budget Food winkel in Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht  zijn één jarig Jubileum!. En natuurlijk gaan ze dat groots vieren met een aantal leuke acties in hun winkel. En er is zaterdag 23 juni voor elke betalende klant een verrassing.. Wat verklappen ze nog niet.

Het team Van Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht
Het team Van Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht

In het assortiment van Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht vindt je o.a. producten van bekende A-merken, maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een gewone supermarkt.

Het assortiment food en non food wisselt dagelijks, Budget Food zoekt voordelige restpartijen – partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren.

Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Ook vindt u in de winkel van Budget Food Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Daarnaast brengt Budget Food ook een wekelijkse folder uit via de nieuwsbrief en gepubliceerd op Facebook en via de lokale media. (o.a. via de woensdag editie van Dort Centraal) Geldig van Vrijdag t/m Donderdag. En op zondag avond worden via de nieuwsbrief en via Facebook de Maandag, dinsdag & Woensdag KNALLERS! bekend gemaakt.

Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de Budget Food voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt . Meer info op budget-food.nl

U vindt Budget Food in Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht.

Openingstijden
Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zondag: Iedere 1e zondag van de maand 13:00 tot 17:00 uur

Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht
Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht

Beoordeling 1 jarig Jubileum! – Budget Food Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.