Aquafizz Zwijndrecht

1 februari 2020 Crazy Saturday Bij aquarium speciaalzaak Aquafizz Zwijndrecht

Zaterdag 1 februari organiseert Aquafizz Zwijndrecht een Crazy Saturday met o.a. Loterij met mooie prijzen (Prijzen zijn gesponsord door Sera, JBL, Superfish, Tetra en Smulders) Loten zijn te koop à € 1.00 in de winkel bij Aquafizz.

Aquafizz Zwijndrecht
1 februari 2020 Crazy Saturday Bij aquarium speciaalzaak Aquafizz Zwijndrecht

De opbrengst gaat in zijn geheel naar de dierenambulance De trekking is op 1 februari 2020 en wordt bekend gemaakt via hun Facebook pagina.

Tevens is er een Kleurwedstrijd voor kinderen (kleurboek is gratis af te halen in de winkel) En is er een Workshop Aquascaping van Volker Jochum.

Aquafizz Zwijndrecht
Op het Willem Ruysplein 2-4 vindt je de aquarium speciaalzaak van Zwijndrecht e.o. Aquafizz Zwijndrecht . In de winkel staan wel meer dan 260 aquaria met wel 20.000 vissen, 3000 garnalen en natuurlijk aquariumplanten.

Wat je van buiten vandaan zeker niet zou verwachten als je voor de winkel staat. Kortom een winkel waar je echt eens een kijkje moet nemen.

Richard en zijn collega’s hebben inmiddels de afgelopen jaren dat Aquafizz nu al bestaat een grote vaste klantenkring opgebouwd, die regelmatig even in zijn winkel komen buurten om te kijken naar nieuw geleverde vissen.

Workshop Aquascaping
Workshop Aquascaping van Volker Jochum

Ben je toevallig aan het twijfelen over de inrichting van je aquarium of wil je een aquarium aanschaffen ?  Aquafizz heeft ook een uitgebreide website (www.aquafizz.nl), waar alles wat ze vanuit de winkel kunnen versturen, te bestellen is.

Aquarium speciaalzaak Aquafizz
Willem Ruysplein 2-4
3333 BX Zwijndrecht
Tel: 078- 612 24 25
Internet: http://www.aquafizz.nl
Facebook: https://www.facebook.com/aquafizznl

Beoordeling 1 februari 2020 Crazy Saturday Bij aquarium speciaalzaak Aquafizz Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.