voetbalclinic

078 skills for girls voetbalclinic groot succes!

Zwijndrecht, Op zondag 6 maart j.l. werden meer dan 60 meiden tussen de 6 en 16 jaar verwelkomt door Skilly, de mascotte van Football Skills Nederland.

voetbalclinic
voetbalclinic

Op het zonovergoten terrein van Z.V.V. Pelikaan genoten al deze meiden van diverse voetbal activiteiten. Van looptraining tot diverse skills onderdelen. De meiden werden onder leiding van de enthousiaste Football Skills Nederland trainers aan het werk gezet.

Het was een mooie dag waarbij we alleen maar vrolijke gezichten hebben gezien. ‘Wat is het goed geregeld, eindelijk een echte meiden clinic. Wij zijn er volgende keer zeker weer bij.’ Aldus een van de enthousiaste ouders. Na afloop kregen de meiden nog een goodiebag met o.a. een Kortingsbon van Voorwinden en een mooie #078meidenvoetbal bidon, die geregeld was door de sponsor Brandyourwear.com. Al met al een geslaagde eerste skills for girls voetbalclinic waarvan er nog vele van zullen gaan volgen.

Hebben jullie als club interesse in een evenement op jullie terrein? Mail dan naar hallo@078meidenvoetbal.nl of stuur een dm op een van de socials dan nemen wij z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken. Volg je ons nog niet? Ga dan snel naar #078meidenvoetbal en sluit je aan bij ons platform. Er is toch niets leukers dan in een meiden- of vrouwenteam voetballen!

Beoordeling 078 skills for girls voetbalclinic groot succes!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.