Elvedina Omanovic van minima Zwijndrecht

Even voorstellen: Mijn naam is Elvedina Omanovic. Ik ben 31 jaar oud.

Via minima Zwijndrecht probeer ik zoveel mogelijk mensen te helpen die een lage inkomen hebben Ik verzamel spullen in die ik gratis krijg via sponsering en deel deze uit aan de gezinnen die het nodig hebben. Ook doe ik regelmatig voedselinzameling bij winkels in Zwijndrecht en daar vragen we mensen of ze iets extra kunnen mee nemen en dat aan ons doneren. Daar maak ik weer leuke voedselpakketten van voor de gezinnen.

Elvedina Omanovic

Regelmatig organiseer ik een leuke activiteiten voor de kinderen in het wijkcentrum Xiejezo. Met de feestdagen doe ik altijd iets extra’s voor de kinderen met Pasen een leuke paas activiteit met sinterklaas organiseer ik een grote sinterklaasfeest tussen door probeer ik een paar keer een leuke kinderdisco en bingo te organiseren. Met kerst delen we leuke kerstpakketten uit

Elke 2 maanden houden we een uitdeel dag op zo een dag zetten we alle spullen neer die we gehad hebben en dan komen de gezinnen gratis shoppen voor kleding , huisraad, speelgoed en allerlei andere spullen. Samen met aantal vrijwilligers doen wij ons best om de minderbedeelden gezinnen zo te helpen.Elke jaar ga ik met 50 kinderen naar een leuke pretpark dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door sponsering van verschillende mensen.

Ik hoop dat ik me altijd zal kunnen blijven inzetten voor Zwijndrecht. Maar zonder sponsors zal dit niet gaan en daarom blijven wij altijd op zoek naar sponsors die wat kunnen betekenen voor de gezinnen.

Wij zamelen kleding, speelgoed, huisraad, boodschappen enzovoort in. Alles is welkom wat er nog leuk en goed uitziet voor een 2de ronde. Mochten er mensen zijn die wat kunnen betekenen neem gerust contact met mij op. Wij zeggen altijd alle kleine beetjes helpen.

Mochten jullie meer willen weten neem gerust contact met me op via minima Zwijndrecht of me eigen Facebook

minima Zwijndrecht

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht / 5. sterren tellen:

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Kun je ook aangeven waarom!