Aardbeien

Budget folder van vrijdag 1 t/m donderdag 7 april 2022

In de winkel van Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht verkopen ze o.a. bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen.

Budget Food Zwijndrecht

Vaak tot wel 70% voordeliger dan bij een reguliere winkel / supermarkt. Ook vind u er een uitgebreid assortiment Huishoudelijke artikelen, Speelgoed, Bloemen en Planten, Verse groenten, Aardbeien. En natuurlijk hebben we nog veel meer. Allemaal in uw voordeel. Dus loop zeker binnen. U wilt toch ook voordeliger boodschappen doen.

Wekelijks komen er nieuwe producten in hun assortiment! Maar let op: De voorraad is beperkt dus OP=OP Bezoek dus geregeld hun winkel of hou hun facebook pagina in de gaten. Of download de Budget Food APP! 📲 beschikbaar voor Android en iOS (iPhone).

Budget Food Zwijndrecht is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Bekijk hieronder de nieuwste aanbiedingen in de Budget folder van Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht.  Budget Food Zwijndrecht nu ook op Instagram.

Week folder

Kom langs voor de nieuwe Budget aanbiedingen en doe je boodschappen goedkoper! Dat is pas besparen bij Budget Food Zwijndrecht met de nieuwe week folder! Kijk voor meer aanbiedingen op de Facebook pagina van Budget Food Zwijndrecht

Aardbeien

Budget folder van vrijdag 1 t/m donderdag 7 april 2022Wat heeft Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht u nog meer te bieden!

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden

Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag) 

Aardappelen, groente, fruit en eieren voor een budget prijs.

Aardbeien
Geldig van maandag 4 t/m woensdag 6 april 2022

Vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz. Voor een budget prijs

Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed, sinterklaas artikelen, Kerst artikelen enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Bloemen en Planten
i.s.m. Bloemensjop Zwijndrecht verkoopt Budget Food Zwijndrecht een beperkt assortiment Bloemen en Planten (2 keer per week vers geleverd)

Meer informatie over Budget Food

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Kijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

Bloemen & Planten bij Budget Food Zwijndrecht
i.s.m. Bloemensjop Zwijndrecht zijn wij gestart met de verkoop van een beperkt assortiment Bloemen en planten (2 keer per week vers geleverd)

Budget Food zoekt voordelige restpartijen
Zoals bijv. partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn.

Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren. Ook vindt u in de winkels van Budget Food een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Budget Food Winkels in Nederland
Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de Budget Food voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt.

Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen.

U vindt Budget Food winkels o.a. in de volgende plaatsen: Julianadorp, Wolvega, Heerenveen, Musselkanaal, Winschoten, Heino, Leeuwarden, Zwijndrecht, Kerkrade, Maastricht, Echt en Heerlen. Meer informatie over de Budget Winkels vindt u op de website  www.budget-food.nl

Lees ook: Samen helpen wij elkaar

Beoordeling Budget folder van vrijdag 1 t/m donderdag 7 april 2022.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.