Budget Food & Bloemensjop Zwijndrecht

Bloemen & Planten bij Budget Food Zwijndrecht

Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht is i.s.m. de Bloemensjop de gezellige en moderne bloemenwinkel van Udo Janssen op Winkelboulevard Noord (Burgemeester Jansenlaan 145) gestart met de verkoop van een wisselend assortiment Bloemen en planten. (2 keer per week vers geleverd)

U vindt de bloemen & Planten wand achter de kassa bij ons in de winkel. Loop gerust binnen lopen in deze leuke en uitgebreide winkel om te  kijken wat zij allemaal te bieden hebben.

In de winkel van Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht verkopen ze o.a. bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan bij een reguliere winkel / supermarkt. Zie ook de wekelijkse folder van Budget Food 

Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes.

Budget Food & Bloemensjop Zwijndrecht
Budget Food & Bloemensjop Zwijndrecht

Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag) 

Aardappelen, groente, fruit en eieren voor een budget prijs.
Vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling. (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken . In de vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz. Voor een budget prijs
Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed, sinterklaas artikelen, Kerst artikelen enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Budget Food Winkels in Nederland
Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de dumpsupermarkt voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt. Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen.  Meer informatie over de winkel van Budget Food vindt u op de website  www.budget-food.nl

Beoordeling Bloemen & Planten bij Budget Food Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.