Almere

Aanbiedingen geldig van vrijdag 12 juni t/m donderdag 18 juni 2020

In de winkel van Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht verkopen ze o.a. bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen.

Vaak tot wel 70% voordeliger dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

De goedkoopste winkel van Zwijndrecht heeft groot nieuws! Budget Food Zwijndrecht heeft ruim 150 dagelijkse artikelen aan het assortiment toegevoegd en deze artikelen zijn nergens goedkoper. U herkent ze aan het kaartje NERGENS GOEDKOPER in het schap. Tevens Nieuw in hun vaste assortiment: Dagverse gekoelde producten. Verse melk, Yoghurt, Toetjes, Roomboter enz.. En dat alles voor de laagste prijs van Zwijndrecht e.o.  P.S Mondkapjes zijn nu ook te koop bij Budget Food Zwijndrecht (niet geschikt voor medisch / professioneel gebruik).

Wekelijks komen er nieuwe producten in hun assortiment! Maar let op: De voorraad is beperkt dus OP=OP Bezoek dus geregeld hun winkel of hou hun facebook pagina in de gaten. Of download de Budget Food APP! 📲 beschikbaar voor Android en iOS (iPhone).

Week Folder van de goedkoopste winkel van Zwijndrecht e.o. op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht.: Aanbiedingen geldig van vrijdag 12 juni t/m donderdag 18 juni 2020 Bij Budget Food Budget Food Zwijndrecht is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Almere
Aanbiedingen geldig van vrijdag 12 juni t/m donderdag 18 juni 2020

Wat heeft Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht u nog meer te beiden!

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden
Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Aardappelen, groente, fruit en eieren voor een budget prijs.
Vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz. Voor een budget prijs
Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

De goedkoopste winkel van Zwijndrecht e.o
De goedkoopste winkel van Zwijndrecht e.o

Meer informatie over Budget Food

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Kijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

Budget Food zoekt voordelige restpartijen
Zoals bijv. partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren. Ook vindt u in de winkels van Budget Food een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Budget Food Winkels in Nederland
Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de dumpsupermarkt voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt. Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen.

U vindt Budget Food winkels o.a. in de volgende plaatsen: Zwijndrecht, Julianadorp, Almere, Wolvega, Winschoten, Heino, Joure, Maastricht, Kerkrade, Musselkanaal. meer informatie op www.budget-food.nl

Beoordeling Aanbiedingen geldig van vrijdag 12 juni t/m donderdag 18 juni 2020.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.