scones 13721585745890835329

Workshop met high tea – Gat in de markt opgelost

Hendrik-Ido-Ambacht, 16 augustus 2020. Koken, bakken en diverse accessoires maken doet Karin Tillemans met veel plezier, maar zij wilde meer.

sandwiches etagere3730664725866170342.
sandwiches etagere

“Ik kan niet stilzitten en ben een echte duizendpoot. Telkens kwam er weer een hobby bij en ik wilde mijn creaties graag gaan verkopen. Ik heb 10 jaar lang een website in kraamcadeautjes gehad. Die heb ik op een gegeven moment verkocht, maar het ondernemerschap bleef toch kriebelen. Het combineren van mijn vele hobbies was al lang mijn droom.

Toen ik op zoek was naar een workshop, merkte ik dat de combinatie workshop met high tea eigenlijk niet bestond en zeker niet hier in de buurt. Toen was de keuze snel gemaakt.” aldus Karin uit Hendrik-Ido-Ambacht. Met de oprichting van de website www.bycaatje.nl is haar droom dan ook uitgekomen. Hier verkoopt zij haar handgemaakte creaties en biedt high tea’s met workshops aan in HIA en omgeving, wat echt een gat in de markt blijkt te zijn. Zowel de high tea’s als de workshops zijn er in diverse varianten. Omdat men er ook voor kan kiezen de high tea thuis te laten plaatsvinden, hoeft men er niet per sé de deur voor uit. Om een en ander professioneel aan te pakken, heeft zij een horecacursus gevolgd en met succes afgerond, zodat de home made gerechten op veilige en verantwoorde wijze gemaakt worden.

Corona
Helaas was haar start precies aan het begin van alle Corona-perikelen, waardoor de high tea’s en workshops lange tijd niet mochten plaatsvinden. Karin bedacht een passende oplossing hiervoor in de vorm van de By Caatje High Tea Box (hiermee kan thuis een high tea worden gehouden zonder dat men zelf hoeft te bakken) alsook de Soep-aan-huis-service. Supergeschikt als cadeau/hart-onder-de-riem, waar veel behoefte aan was ontstaan. Inmiddels mogen high tea’s en workshops weer worden gegeven. Vanwege alle huidige eisen worden de benodigde Corona-maatregelen in acht genomen. “Het is even wennen, maar zeker niet minder gezellig.”

theepakket the complet7565557488976927913.
theepakket

De theewereld had haar interesse dermate gewekt, dat zij zich hierin verder heeft verdiept. Als men een workshop met By Caatje High Tea Plus boekt , wordt door haar bij de high tea een mini-theecursus gegeven met leuke wetenswaardigheden over thee. “Dit is echt uniek en zoooo leuk om te doen. Je merkt dat mensen dit waarderen.”

De theesoorten die voor de high tea worden gebruikt, verkoopt zij ook, zowel los als in mooie

. “Je proeft pas echte thee als je losse kwaliteitsthee drinkt. Tip: ook leuk als relatiegeschenk of Kerstpakket.” Nu veel mensen weer iets gezelligs willen ondernemen, zijn de high tea’s en workshops van By Caatje een echte aanrader. De diverse mogelijkheden en het verdere assortiment kunnen bekeken worden op www.bycaatje.nl.

Beoordeling Workshop met high tea – Gat in de markt opgelost.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.