Personal Touch

Het nieuwe reizen: Reisbureau Personal Touch Travel

Even Voorstellen: Sietske Meusen, bijna 10 jaar eigenaar (ZZP’er) van het in Hendrik-ido-Ambacht gevestigde reisbureau Personal Touch Travel. Hoewel het tegenwoordig toch makkelijk is om een reis online te boeken, weten meer en meer klanten haar te vinden.

Waarom urenlang op internet rondstruinen als je dat uit handen kunt geven? Maar juist ook voor degenen die een op maat gemaakte reis wensen, zijn bij haar aan het goede adres. Sietske heeft geen reisbureau waar je naar binnenloopt om wat reisgidsen op te halen, zij komt geheel vrijblijvend bij haar klanten thuis en bespreekt graag de wensen aan de keukentafel (uiteraard is contact via telefoon of mail ook mogelijk).

Op die manier krijgt Sietske snel een goed beeld van haar klanten en vertaalt zij dat in een op maat gemaakt reisvoorstel. Of dit nu een reis is bij een bekende reisorganisatie of een compleet op maat gemaakte reis. Voor al je (zakelijke) reiswensen, over de gehele wereld, kun je terecht bij Sietske. Zoals de naam het al zegt, ontzorgt zij haar klanten met een ‘Personal Touch’ en het enige dat je nog hoeft te doen, is je koffer te pakken!

Door het coronavirus heeft de afgelopen tijd er behoorlijk anders uitgezien voor Sietske, maar ook in de moeilijke tijden waarbij klanten vragen hebben, reizen moeten worden omgeboekt of zelfs geannuleerd, staat zij ook weer klaar voor haar klanten. Recent is zij op eigen initiatief een paar dagen naar Gran Canaria afgereisd om het ‘nieuwe reizen’ te testen en haar ervaringen kun je teruglezen op haar FB-pagina https://www.facebook.com/PTTSietske/ . Het reizen start weer langzaam op, neem bij een volgende reis geheel vrijblijvend contact op met Sietske!

Hartelijke reisgroeten,

Personal Touch
Sietske Meusen Reisbureau Personal Touch

Beoordeling Het nieuwe reizen: Reisbureau Personal Touch Travel.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.