Ergotherapie

Ergotherapie Eenhoorn

Even voorstellen: Mijn naam is Cees Eenhoorn, praktijkhouder en ergotherapeut van Ergotherapie Eenhoorn.

Ergotherapie
Cees Eenhoorn, praktijkhouder en ergotherapeut van Ergotherapie Eenhoorn.

Na het afronden van de HBO opleiding ergotherapie ben ik werkzaam geweest als ergotherapeut / re-integratiebegeleider. In dit werk heb ik mensen begeleid die door ziekte of een aandoening zijn uitgevallen van werk. De ziektebeelden van mensen die ik in traject heb gehad zijn erg uiteenlopend.De mensen die ik begeleid hebben altijd een fysieke en/of psychische aandoening. Gedacht kan worden aan mensen met depressie, burn-out of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Ergotherapie Eenhoorn is inzetbaar voor uiteenlopende problematiek en beperkingen. U kunt bij ergotherapie Eenhoorn terecht voor al uw vragen omtrent woon-, studie, werk- en / of vrijetijdsbestedingsproblematiek.Ergotherapie is in internationale onderzoeken aantoonbaar effectief bevonden bij het vergroten van de zelfredzaamheid van individu en groepen.

Naast de klassieke ergotherapie vragen is Ergotherapie Eenhoorn door ruime werkervaring en scholing, gespecialiseerd in ‘sociale activering, stress & burn-out- en re-integratie begeleiding’.

Mocht je naar aanleiding van deze korte introductie meer willen weten of een keer kennis willen maken, neem dan gerust contact op.Bel naar 06-12519362 of mail naar info@ergo-eenhoorn.nl of kijk op www.ergo-eenhoorn.nl en mijn Facebook is te vinden met de naam Ergotherapie Eenhoorn

Beoordeling Ergotherapie Eenhoorn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.