Vrijdag 27 November Black Friday bij Budget Food

Vrijdag 27 November is het Black Friday en ook Bij Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht Spelen ze daar op in met een super actie: Alleen op vrijdag 27 november 20 % korting op het gehele assortiment (* Met uitzondering van geneesmiddelen en statiegeld. 

Doe veilig boodschappen. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
* Heeft u klachten die passen bij corona? Blijf thuis en laat u testen. Vraag familie of buren om uw boodschappen te halen.
* Was uw handen voor en na het winkelen. Draag een mondkapje. En doe je boodschappen alleen.
* Neem een verplichte winkelwagen. Zo houd je makkelijker 1,5 meter afstand van anderen en geef elkaar de ruimte.
* Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.
* Wordt het te druk in de winkel. Dan mogen zij u weigeren als er te veel mensen in de winkel zijn. Zij vragen u dan te wachten of later terug te komen.

Openingstijden: Budget Food op de Kort Ambachtlaan 123-133 3333EK in Zwijndrecht 
Budget Food Zwijndrecht is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. En op zondag van 13:00 tot 17:00 uur .

Vrijdag 27 November Black Friday bij Budget Food

Wat heeft Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht u te beiden!

In de winkel van Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht verkopen ze o.a. bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan bij een reguliere winkel / supermarkt. Als je dacht dat Dirk, Aldi en of Lidl budget supermarkten waren, ben je nog nooit bij Budget Food naar binnen geweest. Er is geen enkele supermarkt of winkel in Zwijndrecht en omstreken zo goedkoop als Budget Food.

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden
Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Aardappelen, groente, fruit en eieren voor een budget prijs.
Vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz. Voor een budget prijs
Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Veiliger Winkelen
Veiliger Winkelen

Meer informatie over Budget Food

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Kijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

Budget Food zoekt voordelige restpartijen
Zoals bijv. partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren. Ook vindt u in de winkels van Budget Food een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Budget Food Winkels in Nederland
Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de dumpsupermarkt voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt. Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen.

U vindt Budget Food winkels o.a. in de volgende plaatsen: Julianadorp, Wolvega, Musselkanaal, Winschoten, Heino, Joure, Zwijndrecht, Kerkrade, Maastricht, Echt, Heerlen. Meer informatie op www.budget-food.nl

Beoordeling Vrijdag 27 November Black Friday bij Budget Food.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.