Evenement ‘Drie euro voor een trio’ Popcentrale, Energiehuis Dordrecht

Het evenement ‘Drie euro voor een trio’ is een idee van Gosse Bosma, toetsenist van Vokatus band. In samenwerking met de Popcentrale Dordrecht wordt dit voor de zevende keer nu georganiseerd. Een succesvol evenement voor de echte Rock/Metal liefhebber.

Drie euro voor een trio

Locatie: Popcentrale, Energiehuis Dordrecht, Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht
Datum: 31 januari 2020 Aanvang: inloop vanaf 20.30 uur start concert 21.00 uur

Bands Evenement ‘Drie euro voor een trio’ Popcentrale, Energiehuis Dordrecht

Shabby Harrys
Een 5 man sterke hardrockband uit Rotterdam, Scheurend, stampend, grommend maar ook melodieus. Verwacht harde, snelle en dansbare hardrock met hier en daar een mespuntje metal. Live knalt de band dwars door de fundering heen, en wordt je meegenomen door nummers als Unholy Union en Spirit of the Caveman. Het motto is dan ook “Play fuckin’ loud or go home!”

Djangus
Frontman Django brengt makkelijk mee te zingen melodieën met zich mee en wordt ijzersterk ondersteund door het heldere gitaargeluid van raggende rock ’n roller Mart, het scherpe toch troebele inzicht van ondertoon-maniak Guyon, en de heerlijke ritmesectie van metal-specialist en professioneel-ginger Luc. Samen mengen ze tot een verslavende substantie bekend als DJANGUS.

Opossum
Opossum bestaat uit drie metalheads uit Dordrecht en spelen enkel eigen werk. Uiteenlopend van keiharde breaks met grunts tot melodieuse riffs en clean vocals. Hun muziekstijl kun je het beste beschrijven als Industrial-melodic-vegetarian-grindcore-funk-Metal met wat power-doom-thrash-reggae invloeden.

 

 

 

Beoordeling Evenement ‘Drie euro voor een trio’ Popcentrale, Energiehuis Dordrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.