Bibelot is live in het Energiehuis én op je beeldscherm

Dordrecht, 18-11-2020 PERSBERICHT Nu bezoekers in mindere mate naar de podia kunnen komen, brengt Bibelot de live-ervaring naar het publiek. Sinds een aantal weken presenteert het Dordtse Poppodium wekelijks gratis livestreams met optredens van veelbelovend talent.

Concerten van nieuwe talenten Madoux, Rheintraum en Thyrza waren eerder al gratis te bekijken via de social media van Bibelot. Deze week is de beurt aan Rotterdamse indieband Elephant. Deze formatie is ontstaan in het jaar waarin de muziekwereld knock-out werd geslagen, maar debuteert met een passend en veerkrachtig antwoord. Het concert is op vrijdag 20 november om 21:00 uur te bekijken via YouTube en Facebook. Voor iedereen die niet live kan kijken, blijven de concerten na uitzending online beschikbaar. Een overzicht van alle livestreams is te vinden via www.bibelot.net/livestream.

1,5 meter programma in december
Ook gaat Bibelot in december weer verder met 1,5 meter programma. Vandaag kondigt het Poppodium in samenwerking met Schouwburg Kunstmin twee nieuwe tijdsloten aan voor het eerder uitverkochte expeditiefestival Wanderlust op zaterdag 12 december. Deze avontuurlijke, muzikale en theatrale avond heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. In vier routes van maximaal 30 personen voert Wanderlust de bezoeker langs verschillende zalen in het Energiehuis. Vier artiesten nemen je mee naar een andere dimensie, van zachte pianoklanken tot zwoele beats en grootste muzikale arrangementen. Tickets voor de twee nieuwe routes zijn nu verkrijgbaar. In de Main Stage wordt het jaar op 19 december afgesloten met een uitverkochte editie van de Megamuziekquiz. De algemene muziekkennis wordt traditie getrouw getest met veel gepuzzel, intro’s, videoclips en fotorondes.

Wende, Frank Boeijen, De Likt en meer in 2021
In het nieuwe jaar kunnen muziekliefhebbers in Bibelot hun hart ophalen, op het programma staan onder andere Frank Boeijen, Ten Times A Million, Kingfisher Sky (uitverkocht), Spinvis, De Likt, Wende en De Dijk. Het volledige programma is te bekijken via www.bibelot.net.

 

Beoordeling Bibelot is live in het Energiehuis én op je beeldscherm.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.