Perstbericht

Persbericht insturen

De redactie van Zwijndrecht.info ontvangt dagelijks persberichten uit Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en of De Drechtsteden, zowel direct als via derden. We selecteren de berichten en zetten ze online. op onze nieuws website

Een persbericht versturen is iets wat uw onderneming goed kan doen.
Zeker als u bedenkt dat het dan niet gaat om een advertentie, maar om de vermelding van een nieuwsfeit. De lezer op de hoogte brengen van een belangrijk evenement of van belangrijke informatie die voor de lezer erg handig of in elk geval erg nuttig kan zijn. Zo kunt u de media in uw voordeel gebruiken en zo meer naamsbekendheid vergaren en/of potentiële klanten naar uw website trekken. Het internet staat in directe lijn met de wereld en dus ook uw doelgroep. Hoe gaat u uw doelgroep bereiken?Een persbericht kan ervoor zorgen dat een bepaald nieuwsfeit bij uw doelgroep onder de aandacht gebracht kan worden.
Dit nieuwsfeit heeft vervolgens een bepaalde waarde voor uw onderneming. Nieuwswaarde die uw doelgroep niet alleen wil lezen, maar ook wil gebruiken. Bijvoorbeeld het bekendmaken van de opening van een nieuwe vestiging of de vernieuwing van uw website waarbij u de doelgroep aan het einde van uw bericht aanspoort tot actie. Het persbericht zou u kunnen omschrijven als een vorm van adverteren, maar een persbericht biedt veel minder oppervlakkige waarde dan een advertentie.

linkbuilding
Een van de makkelijkste manieren van linkbuilding is het publiceren van een persbericht. Als je echt iets heel bijzonders hebt te vermelden, krijg je vanzelf linken naar je website. Vergeet daarom nooit je website te vermelden in je persbericht en in de mail naar de redactie.

Persbericht insturen Zwijndrecht.info Uw club of vereniging nieuws insturen? Sportberichten insturen? Stuur dan een mailtje Nieuws@Zwijndrecht.info

LET OP:  De redactie van Zwijndrecht.info behoudt zich ten alle tijden het recht voor om ingestuurde berichten te weigeren zonder opgaaf van reden. 

LET OP:  De redactie van Zwijndrecht.info behoudt zich ten alle tijden het recht voor om ingestuurde berichten te weigeren zonder opgaaf van reden. 

Zorg ervoor dat de foto’s rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf). Met het insturen van een persbericht, nieuwsbericht, sportberichten enz garandeert u dat u beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto’s en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd.

Degene die een persbericht instuurt vrijwaart De redactie van Zwijndrecht.info voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een persbericht instuurt het onbeperkte recht verleend aan De redactie van Zwijndrecht.info om de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding.

Ziet er goed uit! Doorgaan!

7 jaar geleden

Beoordeling Persbericht insturen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.