Speciaal voor de kids komen ‘Agent en Boef’ naar Cascade

0
(0)

Hendrik-Ido-Ambacht (Theater-Cascade) – De Toren van Geluid maakt interactieve muzikale voorstellingen voor kinderen. ‘Agent en Boef’ is een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt. Maar… wie wint er nou eigenlijk? Donderdag 27 februari kan je het meebeleven in Cascade.

Agent en Boef achtervolging

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Maar er is één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit. Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven? De prentenboeken met daarin de verhalen rondom het hilarische duo Agent en Boef zijn al lange tijd een groot succes en werden zelfs bekroond met de Zilveren Griffel. De interactieve muziektheatervoorstelling ‘Agent en Boef’ is gebaseerd op de boeken van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer.

De voorstelling duurt 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Leuk om kennis te maken met het theater! Slapstick, strakke timing, cartooneske beelden en meeslepende muziek typeren deze voorstelling. De bijzondere vriendschap tussen de twee zorgt voor ontroering. En dit alles geïnspireerd door grootheden als Charlie Chaplin en Laurel en Hardy. Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent nakletsen. En wie durft er met Boef op de foto?!

Donderdag 27 februari 2020, 16.00 uur. Kaartjes kosten 10 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230. (foto: Kees de Boer)

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 0 / 5. sterren tellen: 0

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen