Kinderfilmmiddag in Cascade met Superjuffie

0
(0)

Hendrik-Ido-Ambacht (Theater-Cascade) – In de voorjaarsvakantie naar de film met de hele familie of al je vriendjes is een feestje, ook omdat je deze keer na afloop van de film lekker kan blijven eten in de foyer. Woensdag 26 februari draait ‘Superjuffie’ in Cascade, een superleuke film voor kids vanaf 6 jaar.

Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf van groep 6. Maar als er een dier in gevaar is of ze hoort hulp roepen, neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in ‘Superjuffie’. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Ze heeft haar superkrachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis.

Maar zijn deze nieuwe krachten wel handig? En kan ze het verborgen houden voor de leerlingen in haar klas? De film is Nederlands gesproken en bevat een pauze. Geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar. Na afloop van de film kan je gezellig blijven eten, bestel vooraf een speciaal kindersnackmenu.

Woensdag 26 februari 2020, 15.00 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 0 / 5. sterren tellen: 0

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen