Piano Select

Piano Select

Vanaf haar bestaan is Piano Select gevestigd aan de H.A.Lorentzstraat in Zwijndrecht. In de afgelopen 15 jaar is Piano Select gegroeid tot een bedrijf vol passie voor haar instrumenten en hart voor klanten. 2021 is een jaar met veel ontwikkelingen en jubileumacties!

Piano Select
Kawai vleugel

De afgelopen 15 jaar verkocht Piano Select enkel occasion piano’s en vleugels. Deze instrumenten van hoge kwaliteit (o.a. Yamaha, Kawai) importeerd Piano Select rechtstreeks vanuit Japan. Er gaat een nauwkeurig selectieproces aan vooraf. Piano Select selecteren enkel instrumenten die technisch in uitstekende conditie verkeren of daar gebracht kunnen worden. In de eigen werkplaats worden de instrumenten vakkundig met veel aandacht en passie gereviseerd tot het in optimale staat verkeren. Zo kan Piano Select instrumenten van hoge kwaliteit leveren met uitgebreide service en garantie.Vanaf 2021 verkoopt Piano Select ook nieuwe Kawai piano’s! Er zijn weinig pianomerken die zich zo blijven door ontwikkelen als Kawai. Zo wordt er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van kunststof en ABS-carbon onderdelen. Deze onderdelen zijn sterker, lichter, en hebben minder invloed van luchtvochtigheid en temperatuur in tegenstelling tot de traditionele houten onderdelen.

Deze ontwikkelingen in het akoestische gedeelte van het instrument worden gecombineerd met de nieuwste elektronische mogelijkheden zoals silent systemen (schakel het akoestische geluid uit, en speel verder met een hoofdtelefoon) en hybride systemen (speel digitale geluiden op de houten zangbodem af). Dat maakt dat Kawai een van de grote merken is met instrumenten die steeds vaker terugkomen in woonkamers, muziekscholen en concertgelegenheden.

Piano Select onderhoud
Piano Select onderhoud

Binnen Piano Select werken we met 2 families die beiden de passie voor vakmanschap en muzikaliteit delen.
Omdat wij zelf aan de instrumenten werken, kunnen wij u uitgebreid adviseren en informeren in uw zoektocht naar een mooie piano of vleugel binnen uw budget. Zo laten we u graag alle onderdelen van het instrument zien, en vertellen u waar u op moet letten bij de aanschaf van een piano of vleugel. Dit alles in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Op deze wijze mochten we al veel enthousiaste kopers aan een mooie piano of vleugel helpen!

Buiten het werk in onze werkplaats verlenen wij ook diensten aan klanten die al een instrument thuis hebben staan. Dit kan bestaan uit het stemmen van uw instrument, een kleine of grote onderhoudsbeurt, reparatie of revisie van uw instrument, advies bij het aankopen of verkopen van uw piano; wij helpen u graag!

Piano Select
Piano Select Vleugel onderhoud

Naast piano’s en vleugels hebben wij ook een uitgebreide webshop met bladmuziek, accessoires en muzikale cadeaus. In onze showroom hebben wij alle bladmuziek beschikbaar zodat u het op uw gemak in kunt zien en door kunt spelen op een van onze instrumenten.

U bent van harte welkom om eens binnen te komen lopen! Bezoek onze website www.pianoselect.nl voor meer informatie over ons. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al onze jubileumacties!

Met muzikale groet,

Familie Mouthaan en familie Vreugdenhil

Piano Select B.V.
H.A.Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
078-6127088
info@pianoselect.nl
www.pianoselect.nl
Bekijk onze actuele openingstijden op onze website

Beoordeling Piano Select.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.