Mary-Ann Struijk van Fotostudio POPpictures , voor een fotoshoot met de juiste klik

Fotostudio POPpictures

Zakelijke portretten voor een professionele presentatie van uw bedrijf

De website is vaak de eerste plek waar klanten informatie over u, uw medewerkers en uw bedrijf vinden. Ook social mediakanalen als LinkedIn krijgen een steeds grote rol in het succesvol netwerken met mogelijke klanten. Uw medewerkers zijn dan ook de levende visitekaartjes van uw organisatie. Professionele portretfoto’s leveren hier een positieve bijdrage aan. Want een goede eerste indruk kun je maar één keer maken…Presentatie

Zijn de medewerkers allemaal op dezelfde manier gefotografeerd? Ademen de foto’s de sfeer die past bij het imago en de cultuur van uw bedrijf? Is de uitstraling herkenbaar voor uw klanten? Fotostudio POPpictures maakt zakelijke portretfoto’s waar de medewerkers verzorgd en professioneel op staan. Hiermee laat een bedrijf zien dat het zijn zaken goed op orde heeft en de klanten serieus neemt.

Headshots

Fotografe Mary-Ann Struijk is gespecialiseerd in het maken van headshots. Dit zijn professionele portretfoto’s die vooral voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, maar waarin het karakter en de uitstraling van de geportretteerde goed naar voren komen. Bovendien moeten de foto’s passen bij het bedrijf en de functie waarin iemand werkzaam is.

Fotosessie

Vooraf gaat Mary-Ann met de klant in gesprek om te bespreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Veel mensen vinden het niet leuk om te poseren voor de camera. Als ervaren fotografe is zij goed in staat om mensen op hun gemak te stellen. Ze geeft aanwijzingen over lichaamshouding en expressie en coacht iemand ontspannen door de fotosessie heen. En dat is terug te zien aan het resultaat!

Contact

Op de website (www.poppictures.nl) vindt u veel voorbeeldfoto’s, voor meer informatie of een reservering kunt u mailen naar: info@poppictures.nl Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel Mary-Ann: 06-10099109 Fotostudio POPpictures is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Havenkade 6a in Hendrik-Ido-Ambacht met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Headshotsessies kunnen plaatsvinden in de studio, maar ook op locatie bij uw bedrijf.

Fotostudio POPpictures heeft de juiste klik met uw bedrijf!

Zakelijke portretfoto’s voor:

  • Websites
  • Social media als LinkedIn
  • Intranet
  • Bedrijfsbrochures en –magazines
  • Jaarplannen
  • Personeelsblad
  • Advertorials

…en alle andere (online) publicaties

Fotostudio POPpictures Havenkade 6a H-I-Ambacht
Fotostudio POPpictures Havenkade 6a H-I-Ambacht

 

Beoordeling Fotostudio POPpictures.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.