Hippefruitmand

Met een Hippefruitmand geef je altijd iets speciaals. Hippefruitmand.nl maakt Hippe, Moderne en Aparte fruitmanden voor elke gelegenheid. Geef  een Hippefruitmand Succes gegarandeerd

Voor elke gelegenheid is er een Hippe fruitmand
Voor elke gelegenheid is er een Hippe fruitmand

Voor elke gelegenheid is er een Hippe fruitmand. Beterschap, Sterkte, Gefeliciteerd, Veel liefs, Zomaar, Bedankt, Geboorte, Specials, Bekijk Alle Hippe Fruitmanden.

Voor het maken van hun fruitmanden gebruiken zij uitsluitend het allerbeste fruit van het seizoen geselecteerd op kwaliteit en smaak.

Voor hun fruitmanden gebruiken we niet alleen de bekendere fruitsoorten als Appelen, Druiven Mandarijnen, Sinaasappelen, Kiwi’s en Peren maar we maken de fruitmand compleet met een overheerlijke Ananas en Exoten van het seizoen, want juist dan komt de smaak van deze het best tot zijn recht.

Weg met de ouderwetse fruitmanden, kies voor lekker vers fruit in een hippe fruitmand, daar kan je mee aan komen! Kies hieronder het thema van uw hippe fruitmand en bestel deze direct. Vandaag besteld, morgen bezorgd! Naast de hippe fruitmand, bezorgen we ook andere leuke fruitpakketten.

Hippefruitmand.nl hanteert het principe: vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd! De fruitmand bezorgen we door heel Nederland dus ook in Zwijndrecht en omstreken binnen 24 uur aan zowel bedrijven als particulieren.

Hippefruitmand
info@hippefruitmand.nl
www.hippefruitmand.nl
www.facebook.com/Hippefruitmand/

 

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht / 5. sterren tellen:

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Kun je ook aangeven waarom!