Noordpark festival 2019

Noordpark festival 2019
Wanneer:
29 juni 2019 @ 12:00 – 21:00
2019-06-29T12:00:00+02:00
2019-06-29T21:00:00+02:00
Waar:
Noordpark Zwijndrecht
Noordparp
3332 Zwijndrecht
Kosten:
Gratis
Contact:
Noordpark festival Zwijndrecht
Noordpark festival 2019 @ Noordpark Zwijndrecht
Muziek, cultuur, kinderdorp, food en drinken. Het zal er allemaal weer zijn op deze elfde editie van dit leuke festival. De details volgen nog. De datum kun je alvast reserveren voor dit festival op een unieke plek langs het water.

Voor de 11e editie van het Noordparkfestival op zaterdag 29 juni 2019 pakt de organisatie ook weer flink uit. Want er wordt net als vorig jaar weer een tweede podium bij de entree van het Noordpark geplaatst. Daar vinden de wat meer traditionele optredens plaats, zoals bijvoorbeeld van de shantykoren. Op het hoofdpodium is de wat meer festivalachtige muziek. De twee podia worden verbonden door de Cultuurmarkt, de vintagemarkt en een kleedjesmarkt voor kinderen. Natuurlijk zijn er de vaste onderdelen als het Kinderdorp en de modelbootjes en, nu wat uitgebreider, het foodcourt. Dat onmisbaar is, omdat sinds 2017 het festival ’s avonds doorgaat tot 21:00 uur.

Met de huidige opzet denkt de Stichting Noordparkfestival de juiste formule gevonden hebben voor een festival voor iedereen uit Zwijndrecht. En de stichting merkt dat het ook doordringt tot de omliggende plaatsen. Een festival op niveau met vooral als uitgangspunt: een GRATIS toegankelijk festival!

Het programma voor 2019:
Op het hoofdpodium begint het feest om 12 uur met één van de finalisten van de Grote Prijs van Dordt 2019, de soul-, hiphop- en bluesband The Beatnik.

Verder zijn er optredens van SHTEVIL, een uit Vlaanderen afkomstige rockband, de Beatles-coverband Be Apple uit Helmond en uit onze eigen regio het Dry Riverbed Trio, een bluesband met de Dordtse Dusty Ciggaar, Maddogs and English Band met covers van Joe Cocker, en de band van de Dordtenaar André Oerlemans Nduss met rockmuziek zoals die ooit bedoeld was.
Op het tweede podium zijn er optredens van het shantykoor De Brulboei uit Zwijndrecht, feestband De Donuts uit Dordrecht, de bigband van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, Phil’s Bigband, de Surinaamse band New Jamm en troubadour Mr. Minstrel.

Kortom een afwisselend festival waar je niet alleen muzikaal je hart kan ophalen. En dat nog wel gratis ook. In de komende weken meer nieuws over het festival!

En op de website http://www.noordparkfestival.nl of op https://www.facebook.com/noordparkfestival.zwijndrecht.

1 thought on “Noordpark festival 2019

  1. Goedendag bij wie moet ik zijn als ik een kraam wil hebben op 29 juni.

Geef een reactie!